Istoria Cotton Club

Cotton Club. Nu lăsa numele acestui brand sa te păcălească, a fost doar inspirat de celebrul club de noapte din New York cu aceeași denumire.

Cotton Club este o casă de modă italiană care a luat naștere in anul 1981 prin colaborarea artizanilor de fashion din industria lenjeriei intime printre care și Roberto Crescentini, actualul si unicul proprietar al brandului.

Cotton Club a îmbrăcat corpurile mai multor celebrități din întreaga lume, care au devenit imaginea campaniilor de publicitate ale brandului. Printre ele s-au numărat top modele Magda Gomez, Eva Ricobonno sau Natalia Belova. De asemenea top modelul Catrinel Menghia a fost imaginea brandului Cotton Club.

Astăzi Cotton Club este unul dintre cei mai importanți jucători din lume din industria lenjeriei intime și este prezent în 150 de țări ( UE, Țările din Europa de Est, USA, Rusia, Japonia , China, Țările Arabe, Australia)i de acum fiind disponibil și in România .

Brandul Cotton Club are certificare 100 % Made in Italy ceea ce înseamnă ca brandul se identifică cu excelența italiană. Brandurile care obțin această certificare sunt reprezentate de stil , eleganță, design, calitate ireproșabilă si unicitate. Această certificare se bazează pe tehnici dezvoltate pe parcursul secolelor de către meșteșugari și artizani italieni care și-au adus aportul la a face lucrurile cu dăruire și pasiune. Această preocupare pentru perfecțiune a dus la dezvoltarea tehnicilor si transmiterea lor din generație in generație și este mostenirea cea mai de preț a unui artizan. Made In Italy este echivalentul excelenței și a măreției. Când cumperi un produs 100 % Made in Italy , cumperi de asemenea un vis, o mică parte din Italia , mai ales cand este vorba de lenjerie , aceasta fiind recunoscută în întreaga lume pentru calitatea net superioară.

Made in Italy înseamnă îmbinarea perfectă dintre designul modern și tehnica de artizan astfel încât oferind un asemenea produs garantăm calitatea superioara și unicitatea acestuia. 100% Made in Italy nu reprezintă doar originalitatea produsului ci o adevarată filosofie a muncii depusă pentru a realiza un astfel de produs. Pentru noi, Made in Italy este sinonimul excelenței în creativitate . Deci brandul Cotton Club se caracterizează prin creativitatea umană și rafinament oferit de către generații de oameni pasionați pentru artă și frumos, majoritatea produselor brandului fiind manufacturate . Astfel dorim sa facem frumoase femeile din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea să își dezvăluie senzualitatea si feminitatea prin alegerea lenjeriei perfecte. 100 % Made in Italy nu este doar un brand ci reprezintă o adevarată filosofie a muncii și a dedicării către perfecțiune.

Acest site utilizeaza cookie-uri

Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri. Pentru mai multe informatii puteti consulta Termeni si conditii.